De ce sa folosim o banda de alergat?


Banda de alergat este o optiune buna pentru a va garanta antrenamentul pe care doriti sa-l obtineti in conditile dorite, la momentul dorit.

Comoditatea este un factor major in ceea ce priveste exercitiu fizic. Benzile de alergat au devenit cele mai bine vandute echipamente fitness pentru acasa.

In urma unor sondaje banda de alergat a fost aleasa pentru:

1. Confort si siguranta. Fara temperaturi extreme, fara ploaie, fara vant, zapada sa gheata, fara intuneric, trafic sau alte probleme pe care le puteti intampina in timp ce faceti jogging in aer liber. Insa banda de alergat elimina spiritul de aventura pe care-l intalnesti atunci cand alergi in aer liber. Cu toate acestea, in numele sigurantei si a confortului cel mai potrivit mod de a te antrena este in propria locuinta cu ajutorul unei benzi de alergat sau de ce nu si a altor echipamente fitness.

2. Cel mai bun loc de a lucra sau a imbunatati alergatul. Combina rola constanta a benzi de alergat cu un mediu sigur si controlat si o sa obti cel mai bun antrenament.

3. Timp liber petrecut in fata televizorului. Pentru a nu va plictisi in timp ce folositi o banda de alergat si pentru a nu va simti vinovati ca irositi timpul liber de care dispuneti este bine ca aceasta sa fie amplasata in fata televizorului. Pe piata exista si programe prestabilite pe care le puteti conecta la televizor. Aceste programe simuleaza anumite maratoane si imita foarte bine anumite tipuri de alergare.

4. O tranzitie lina de la mersul simplu la alergat. Exercitiu pe banda de alergat poate fi cel mai simplu si natural mod de tranzitie de la mersul simplu la alergat. De ce? Deoarece cu cat mergi mai repede si mai repede si vezi pe consola caloriile pe care le dai jos incepi sa realizezi ca o sa arzi si mai multe calori daca incepi sa alergi. Kathy Boyce declara: “Mergeam pe banda de alergat de ani de zile si nu am vrut niciodata sa alerg si acuma mi-am dat seama ca alergatul este mult mai avantajos decat mersul”

5. O serie de programe de antrenament personalizate. Benzile de alergare avansate vin cu programe de formare care, cu o simpla apasare de buton, opereaza pe pilot automat pe toata perioada antrenamentului.

6. Excelenta monitorizare. Benzile de alergat pot face antrenamentul mai stintific si mai eficient. Este deosebit de utila o functie prin care banda de alergat accelereaza sau incetineste ca raspuns la rata inimii tale.

7. Simplifica antrenamentul pentru maraton. Daca va antrenati pentru un maraton cu unele dealuri descurajatoare, pe parcurs puteti utiliza functia de inclinarea a suprafetei benzi de alergat pentru a simula urcare pe un deal.

8. Capacitatea de cuantificare a antrenamentului. Vrei sa stii cate calorii ai ars, rata inimii tale, distanta pe care ai parcurs-o? Numai o banda de alergat poate furniza aceste data precise.

Retineti ca cele mai bune preturi la benzi de alergare din Romania sunt la Sportaddict.ro. Vezi detalii.

No comments :

No comments :

Post a Comment